Grammatica voor nerds en dummy's basis

Grammatica voor nerds en dummy's basis

By Brend Truijens & Sander Terburg

  • Release Date : 2012-12-19
  • Genre : Taalkunde
  • FIle Size : 242.20 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Grammatica voor nerds en dummy's basis Dit is een rijk ge├»llustreerd werkboek grammatica voor het eerste leerjaar waar je alle kanten mee uit kunt. Maak notities in je boek, studiekaarten en markeringen, mail ze, en zoek alles op wat je in de tekst niet snapt - op internet, of in het boek zelf in de woordenlijst (hier vind je alle vaktermen). 
Het boek staat bol van de toetsen om jezelf te testen en je kunt maar liefst 4 zichzelf nakijkende eindtoetsen maken om je docent of jezelf te bewijzen dat je de stof beheerst. Stuur het gewoon op per e-mail als je het gemaakt hebt.
Het boek is ook een audioboek, je hoeft geen letter te lezen om de theorie te volgen! Toegevoegd zijn nu ook werkschriften en videoclips over taal. En heb je al de diverse interactieve animaties bekeken?

Reviews

  • Prima boek!

    5
    By iPhoneTeacher
    Voor mijn zoontje ideaal om mee te oefenen, deze generatie haalt er toch meer uit als ze digitaal kunnen werken en ook het internet kunnen gebruiken. Dit boek is compleet gekoppeld aan internet, alles wat je leest is ook nog eens op te zoeken. Er zijn leuke videoclips en audio, om niet te hoeven lezen. De toetsen zijn ook voor mij leuk om te doen, kan ik mijn kennis checken. En ik heb ze geteld - er zijn er meer dan 1000. Nu maar hopen dat ik geen grammaticale heb gemaakt..

keyboard_arrow_up