Filosofie      VIS-model

Filosofie VIS-model

By Marcel Dassen

 • Release Date : 2013-05-30
 • Genre : Zaken en persoonlijke financiĆ«n
 • FIle Size : 107.70 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Filosofie VIS-model Filosofie VIS-model beschrijft de filosofie van het communicatiemodel VIS. Het VIS-model is geen verkoop- of marketingmodel, maar een model dat bouwt aan een duurzame relatie met jouw (klanten)contacten. Het VIS-model helpt om te excelleren in het boeien en binden van mensen die naar jou willen luisteren.

De filosofie beschrijft waarin het in de kern om gaat:

Is het van waarde voor de ander? Ben je geloofwaardig in het overdragen van die waarde? Sluit het aan op de verlangens van de ander?

Reviews

 • Verplichte kost voor alle 'hijgende' verkopers

  5
  By Ahava68
  Wat mij vooral in dit iBook aanspreekt is dat je door steeds meer in jezelf te geloven en te investeren je meer waardering krijgt. Het maakt me minder afhankelijk om door anderen bevestigd te worden door complimenten. Je geeft hierdoor meer betekenis aan de relatie met anderen. Dit is bovendien verplichte koste voor alle 'hijgende' verkopers die je van alles en nog wat willen opdringen maar te weinig oog hebben voor de behoeften van de klant.
 • Een echte eyeopener

  5
  By Jullie44
  Voor mij is dit boek, een echte eyeopener geworden. Waar gaat het uiteindelijk om in het contact met anderen.. Eerst terugkomen bij mijzelf, en daardoor ook een ander beter te kunnen begrijpen, echt luisteren en mij inleven in een ander, hen te waarderen. In mijn hectische leven sta ik daar normaal allemaal niet echt bij stil. Dit boek gaf mij de handvaten om weer terug te gaan naar de basis voor goede relaties. Zowel zakelijk als prive. Goed leesbaar en herkenbaar, een aanrader..

keyboard_arrow_up